artikel

Café Top 100 nummer 49: De Witte Aap, Rotterdam

Café

We begroeten De Witte Aap wederom in onze lijst. Na twee jaar van afwezigheid (in 2011 nog op plek 31) is dit Rotterdamse café terug. En terecht. Bij tochtjes door de havenstad kunnen we hier geen genoeg van krijgen.

Café Top 100 nummer 49: De Witte Aap, Rotterdam

Een fijn hoekpand met een ruim overkapt terras dat ook dienst doet als rookplek met verwarming. ‘Je zult er maar in de buurt wonen: dat zou slecht zijn voor het alcoholpeil en de portemonnee’, meldt ons jurylid.
De Witte Aap blinkt uit in vriendelijke medewerkers. Elk moment van de dag is het er vol of zeer vol. Steeds een gezellige sfeer. Eten is wel lastig. Meer dan een klein hapje serveren ze niet. Een geluk: er zitten genoeg leuke restaurants in de Witte de Withstraat.
De service van De Witte Aap is onberispelijk, al wordt dat moeilijk vol te houden als het echt goed vol loopt. Dankzij direct oogcontact word je snel voorzien van een prima getapt pilsje. Dit café is een must als je in Rotterdam bent vanwege de locatie, uitstraling, interieur en gastvrijheid.

Reageer op dit artikel