artikel

Café Top 100 nummer 54: De Posthoorn, Epe

Café

Een topzaak. Dit Gelderse café met een mooie houten veranda. De tafels buiten zijn voorzien van viooltjes. Het ziet er verzorgd en zeer schoon uit. Dankzij de terrasverwarming kunnen rokers buiten hun gang gaan.

Café Top 100 nummer 54: De Posthoorn, Epe

Dit is een bruin café met ‘grandcafé allure’. Complimenten voor de uitgebreide lunch- en dinerkaart.
Een lichte stijging van zeven plaatsen dit jaar voor de horecagelegenheid die in 1994 Café van het Jaar was. Het certificaat hangt nog altijd in de zaak. En terecht, willen we opmerken.
Ondanks de positieve ervaringen, bekruipt ons het gevoel dat een zaak ook net iets te netjes opgepoetst zou kunnen zijn. ‘Ik mis eigenlijk het werkvolk dat nog een kaartje komt leggen bij een goed glas bier en ik ben ook wel benieuwd of het biljart ooit nog gebruikt wordt’, voert ons jurylid aan. Alles is goed en prima en ons bezoek was zeker een positieve ervaring, maar we zouden graag nog wat meer warmte in de sfeer terugzien.