artikel

Café Top 100 nummer 63: Wijnbar Janssen en Van Dijk, Rotterdam

Café

Het is, volgens het bezoekende jurylid, zeker niet de mooiste hoek van Rotterdam, met zelfs ‘een uitzicht om van te huilen’, maar ineens ligt daar die prachtige wijnbar met heerlijke uitstraling.

Café Top 100 nummer 63: Wijnbar Janssen en Van Dijk, Rotterdam

Mediterraan, verzorgd, altijd druk en gezellig. Ook het eten is zeer de moeite waard. De hapjeskaart is mooi, het assortiment wijnen vanzelfsprekend ook. De vriendelijkheid van de dame in de bediening wint het dik van het personeel bij concurrenten in de buurt als Pol of Van Zanten. Ze wijst ons netjes op de – in onze ogen bespottelijke – sluitingstijd, en gaat daarbij uit van wat nog wél kan in plaats van wat allemaal niet. We hebben mede door haar een fantastisch assortiment hapjes te pakken, met drie soorten bijpassende wijn en dat allemaal toch nog vóór die malle sluitingstijd van de keuken. Wat een service! Op deskundigheid van het personeel scoort Janssen en Van Dijk dan ook maximaal. De website zou nog wat uitgebreider en uitnodigender mogen, de aandacht gaat veel naar de Facebook-pagina.