artikel

Café Top 100 nummer 67: Het Bonte Paard, Laren (U)

Café

De jury is helaas niet tevreden over de service bij ’t Bonte Paard. Dat resulteert in een forse duikeling op deze lijst.

Café Top 100 nummer 67: Het Bonte Paard, Laren (U)

De bediening op het terras aan het drukste kruispunt van Laren doet het kalmpjes aan en laat daarbij ook nog de nodige steekjes vallen. Zo is de bestelde pils slecht getapt en wordt (mede daardoor) het bestek ondergedruppeld. Het steekt de jury nog het meest dat er daarbij geen excuus vanaf kan.
Die excuses komen wel als de bestelde tosti’s er na een half uur nog niet zijn, maar de daarbij aangeboden drankjes van het huis komen dan weer niet. Als de jury wil afrekenen moet zelf het personeel opgezocht worden, dat wel ergens staat maar geen oog heeft voor gasten. De (vaste) Gooische clientèle maakt ’t Bonte Paard, en is onder het motto ‘ons kent ons’ niet zo kritisch. Toch, zo sluit de rapporteur zijn betoog positief af, is dit een bijzondere kroeg die hóórt bij Laren en de Top 100. Maar het personeel mag, moet en kan beter.

Reageer op dit artikel