artikel

Café Top 100 nummer 75: Braakhekke, Bathmen

Café

Wat zullen veel mensen uit de regio Bathmen hier aangename uurtjes beleefd hebben. Gewoon op vrijdagavond aan de bar of tijdens een feest, een muziekavond, de kermis of een WK of EK Voetbal als dit café helemaal uitpakt.

Café Top 100 nummer 75: Braakhekke, Bathmen

Ook als wij als niet-vaste gast het café bezoeken worden we door eigenaar Wim Tijhuis erg vriendelijk begroet. Het café is pas tien minuutjes open als we binnenstappen, maar alles is op orde en staat klaar om gasten te ontvangen. Van buiten ziet het er echter niet uit alsof de zaak al open is. Vanwege het druilerige weer is het terras ook niet aangekleed. Binnen is het gelukkig wel knus. Vriendelijk voorziet ondernemer Tijhuis ons van uitleg bij de bierkaart en we kiezen voor een lokaal biertje, waarna nog meer uitleg volgt. Uitgebreid en interessant. Het café Braakhekke is actief en organiseert veel. Zo ook Café on Tour. Gasten gaan georganiseerd op kroegentocht naar de collega’s van Baron in Heino en Heezen in Steenderen.