artikel

Café Top 100 nummer 79: De Walrus, Leeuwarden

Café

De Walrus is het enige concept dat met twee locaties in deze Top 100 staat. De vestiging in Sneek staat op nummer 52. Leeuwarden komt dit jaar vanaf de Aanrader-positie binnen op 79.

Café Top 100 nummer 79: De Walrus, Leeuwarden

In Leeuwarden swingt het. Tijdens lunch en diner. Mooi pand, toplocatie, het terras met heaters is altijd goed verzorgd. De grote bar is ook vaak bezet, maar de functie van drinken lijkt onder te sneeuwen bij die van eten. Als gast voel je dat er een systeem zit in de organisatie van de bediening. De jonge bediening (veel hogere hotelschool Leeuwarden) wordt zichtbaar goed begeleid en intern getraind. De Walrus is niet alleen goed in ‘echt’ contact, ook met social media is het bedrijf actief. De zaak heeft een eigen app waarmee de laatste nieuwtjes qua menu-items en activiteiten gedeeld worden met het publiek. En nu al zet De Walrus zich in voor Het Glazen Huis van 3fm dat dit jaar Leeuwarden aandoet. Een specialiteit op het menu waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.