artikel

Café Top 100 nummer 80: De Markt, Zevenaar

Café

De Markt in Zevenaar is een chique pub, beetje Brits geïnspireerd. Daarnaast is het een dagzaak waar gegeten wordt. Vorig jaar leek het café nog op weg om uit de Top 100 te vallen, dit jaar werd een prima indruk achtergelaten.

Café Top 100 nummer 80: De Markt, Zevenaar

De ondernemer heeft de wijnkaart recent uitgebreid met betere wijnen. Ook op de tap kwam meer keuze. En dat waardeert de jury enorm. Jammer is dat de prijs van een goed glas wijn (€4,65) de gast kan ontmoedigen om eens wat anders te proberen. Het personeel is goed gemotiveerd en probeert de gasten echt te helpen. Het zijn jonge gasten die van wanten weten en er representatief uitzien’, constateert de jury. De rokers hoeven bij De Markt niet per se het terras op, er is een rookruimte van ruim 30 vierkante meter beschikbaar. Het merendeel van de tijd is De Markt een rustig café waar je een goed gesprek kunt voeren; op vrijdagavond echter is er de wekelijkse Friday Night Party. Niet praten, maar swingen!