artikel

Café Top 100 nummer 82: Salud, Scharendijke

Café

‘Het gezelligste eetcafé in Zeeland. Gestegen in de Café Top 100 naar 68’, staat er triomfantelijk te lezen op de website van Eterij Tapperij Salud.

Café Top 100 nummer 82: Salud, Scharendijke

De tekst zal helaas iets aangepast moeten worden, want ons jurylid kwam een tikkeltje teleurgesteld terug uit dit café.
Zo oogde de zaak tijdens de inspectie wat rommelig met verschillende bierviltjes en concertkaartjes verspreid door de zaak. In de hoek bij de bar lag kinderspeelgoed, waar een houten kist om dit in te doen, niet zou misstaan.
Het aanbod van bieren is ruim en dat juichen we toe. De sterke stijging van vorig jaar, toen Salud van 80 naar 68 ging, krijgt geen vervolg. Maar met wat meer aandacht voor gastvrijheid, presentatie en product-behandeling zit er zeker weer een stijging in. Voorlopig op plaats 82 en daarmee nog steeds behorend tot de betere cafés van Zeeland.

Reageer op dit artikel