artikel

Café Top 100 nummer 84: Sevewaeg, Sevenum

Café

Twee jaar geleden stond dit Limburgse bedrijf nog op plaats 100 en vorig jaar steeg het naar plek 83. Dit jaar groeit het helaas niet door. Erg jammer. Want De Sevewaeg heeft zeker potentie.

Café Top 100 nummer 84: Sevewaeg, Sevenum

Het personeel is tijdens ons bezoek enthousiast en heeft een open houding. Aan tafel maken ze vlot een praatje. Leuk! Ze vragen door en attenderen ons jurylid op gerechten buiten de kaart om. Dit bedrijf heeft een aardige bierkaart naast veel losse bierkaartjes, die door de brouwerij (Brand) zijn gemaakt.
De conclusie van de jury is dat we te maken hebben met professionele horeca met vriendelijk personeel. Verbeterpuntjes zijn er ook: met name op het gebied van de bierkennis van het personeel en de staat van de toiletten. Die hebben hun beste tijd echt wel gehad.
De website is zeer uitgebreid. Het is soms even scrollen, maar als je informatie zoekt over de vele mogelijkheden in dit bedrijf
is het zeker te vinden.