artikel

Café Top 100 nummer 90: Zeezicht, Breda

Café

Zeezicht heten we van harte welkom bij de honderd beste cafés van Nederland. Vorig jaar nog aanrader, en nu binnen op plaats 90. Dat is een felicitatie op zich. Waar we nog blijer van worden, is het lovende juryrapport over dit buurtcafé.

Café Top 100 nummer 90: Zeezicht, Breda

‘De medewerkers hier waren zo vriendelijk en attent, dat ik me bijna in de maling genomen voelde’. Zeezicht mag trots zijn op haar personeel. Alles in Zeezicht ademt de buurt. De gasten, de setting, het interieur en de functie van het bedrijf. ‘Ons kent ons. En ik had het gevoel dat ik deze mensen ook wilde leren kennen.’ De bar, de taps, de klimaatkast, het concept en vooral de service maakt Zeezicht een heel fijne vriend voor de Café Top 100. Wat we nog wel willen opmerken: deze zaak heeft een heel duidelijke restaurantfunctie en dat maakt het jureren voor de Café Top 100 een stuk lastiger. Maar goed, ga zo door en laat het oplossen van dit ‘probleem’ vooral aan ons over.