artikel

Café Top 100 nummer 94: De Sjees, Delft

Café

De Sjees in Delft timmert aan de weg: een derde plek bij de wedstrijd om het Lekkerste Broodje, nieuw binnen op plaats 45 in de Koffie Top 100 van Misset Horeca en nu ook een plek bij de honderd beste cafés van Nederland.

Café Top 100 nummer 94: De Sjees, Delft

Die toetreding tot de lijst met beste koffiezaken is echt een speerpunt geweest, zo horen onze juryleden tijdens een bezoek voor deze cafélijst. ‘Iedereen was gefocust op de mystery guest, we deden écht extra ons best’, zo vertelt ‘barkanjer’ Mireille.
‘Mireille is een echte vakvrouw’, aldus de lovende jury. Het rapport gaat nog even door: ‘Voor de Engelsman naast me tapt ze een schuimloos biertje en tussendoor spoelt ze de glazen alsof deze het kristal zijn van Soestdijk’.
Wel hebben we het idee dat de nadruk (erg) ligt op eten. De Sjees gaat verbouwen: de keuken wordt groter en de toiletten gaan naar boven.’ Bijzonder: het café heeft een eigen app.

Reageer op dit artikel