artikel

Café Top 100 nummer 95: De Michel, Haaren

Café

‘De Michel is een dorps- en plattelandscafé, maar dan één van grote klasse’, zo is te lezen in het rapport van het jurylid dat dit jaar een bezoek bracht aan het Brabantse dorp.

Café Top 100 nummer 95: De Michel, Haaren

‘Een zaak voor passanten, fietsers, dorpsgenoten enzovoort. Café én eetcafé, een prachtig terras, een kelder(café) voor besloten feestjes en een leuke en intieme feestzaal.’ Actief ondernemerschap lijkt hier het kernwoord – of één van de kernwoorden – van het succes van ‘de uitstekende ondernemer’ Mike Michels, die het bedrijf twee jaar geleden overnam van zijn vader. Nog zo’n succesfactor: de stille kracht van de vrouw die haar man steunt en achter de schermen de zaken regelt, en dat is wat hier het geval is. Ook vermeldenswaardig: het meer dan mooie bieraanbod, de proefavond en het prima naleven van het rookverbod. De Michel is zeven dagen in de week geopend van 12.00 tot 01.00 uur. Het is dus de hoogste tijd voor de entree in deze lijst en een welverdiende exit uit de lijst met aanraders.

Reageer op dit artikel