artikel

Terras Top 100 2014 nr. 10: Kobus Kuch, Delft

Café

Hé, een kleine daling voor Kobus Kuch. Zijn ze daar in Delft zoveel achteruit gegaan dan? Allesbehalve! Maar de onderlinge concurrentie is groot en het niveau hoog: het verschil met plek tien en een top-5-notering is immers maar een paar schamele puntjes.

Terras Top 100 2014 nr. 10: Kobus Kuch, Delft

Het zegt dus weinig tot niks over het terras met de beste appeltaart in de wijde omtrek. Het is op het terras tijdens al onze bezoeken druk en dat is een prestatie. Kobus Kuch is immers niet de enige zaak met een terras op de overvolle Beestenmarkt. Maar eigenaren Jasja van Leeuwen en Coriene Meeder hebben het goed voor elkaar. Altijd als eerste open en aandacht voor iedereen. Niet alleen de gast, ook diens hond en de allerkleinsten (zandbak) komen aan bod. Oog voor de omgeving noemen wij dat. Dat hebben de medewerkers ook: snel nadat we plaatsnemen worden we geholpen en ondanks de drukte is er tijd voor ons en niet voor foutjes. Kobus Kuch blijft een topper!

 

Beestenmarkt 1

www.kobuskuch.nl

Reageer op dit artikel