artikel

Terras Top 100 2014 nr.12: Het Hooihuis, Roosendaal

Café

Op plek twaalf komen we de fanatiekelingen van Het Hooihuis weer tegen. Fanatiekelingen? Ja, vorig jaar wisten ze hun achterban dermate actief te mobiliseren dat ze de meeste stemmen kregen voor de Publieksprijs. En dat doen ze dit jaar weer.

Terras Top 100 2014 nr.12: Het Hooihuis, Roosendaal

‘Maak fans van je gasten’, horen we vaak. Bij Het Hooihuis brengen ze dat ook daadwerkelijk in de praktijk. Ook wij zijn fan trouwens. Hier zijn ze attent. Dat begint al bij aankomst: we worden welkom geheten door een medewerker die gelijk vraagt waar we plaats willen nemen en of we de voorkeur geven aan een tafel in de zon of in de schaduw. Als we plaatsnemen, bestellen we een biertje en wat te eten. Die bestelling komt snel (tweeëneenhalve minuut klokken we) en het bier is koud en voorzien van een stevige schuimkraag. Volgende keer een viltje eronder en we zijn helemaal blij. Zo hartelijk als we welkom worden geheten, zo hartelijk nemen ze ook weer afscheid. Heerlijke zaak, het is inderdaad niet moeilijk hier fan van te zijn.

De Stok 13

www.hooihuis.nl

Reageer op dit artikel