artikel

Terras Top 100 2014 nr. 14: De Walrus, Sneek

Café

Van 73 naar 59 naar 14. In een notendop de sprint die De Walrus in Sneek door onze Terras Top 100 trekt. En voor een walrus is dat een flinke sprint!

Terras Top 100 2014 nr. 14: De Walrus, Sneek

Wat we als eerste willen opmerken: de bestelling wordt door één persoon opgenomen, uitgeserveerd en tevens afgerekend. Of het efficiënt is, laten we aan de Walrus over, maar het maakt het persoonlijke contact in ieder geval prettig. De bestelling is prima in orde, op kleine schoonheidsfoutjes na: het flesje mag aan tafel worden uitgeschonken en het etiketje dient naar de gast toegedraaid te zijn. Maar het feit dat De Walrus zo’n sprong maakt, zegt meer dan voldoende over de rest van het bezoek. Die was van begin tot eind piekfijn in orde. Deze dependance van de gelijknamige zaak in Leeuwarden mag er dan ook zijn. Sneek is allesbehalve dunbezaaid met horeca, maar deze zaak steekt er wat ons betreft hoog bovenuit. We zijn benieuwd waar de sprint eindigt.

 

Leeuwenburg 11

www.dewalrussneek.nl