artikel

Terras Top 100 2014 nr. 16: De Tijd, Oisterwijk

Café

Wat dat toch is met dat Oisterwijk… Ieder jaar is de kleine gemeente onder de rook van Tilburg goed vertegenwoordigd in deze lijst, maar ook in bijvoorbeeld onze Café Top 100. Daar vinden we bijvoorbeeld De Tijd, het fraaie café van John Cornelissen en Mirjan Theuns.

Terras Top 100 2014 nr. 16: De Tijd, Oisterwijk

Al bijna twintig jaar weten zij De Tijd zijn plek te geven in het goed bezette horecastraatbeeld van de Oisterwijkse De Lind. En dat dit gelukt is, wordt duidelijk zichtbaar bij ons bezoek: het terras van de buurman heeft behoorlijk wat lege tafels, terwijl we bij De Tijd moeten zoeken naar een plekje. Dat doen we graag. Als we zitten, valt het ons op dat de medewerkers bij het naar binnen lopen telkens om zich heen kijken naar de gasten. Goed oplettend of iemand nog ergens behoefte aan heeft. Ze werken professioneel en kundig, precies wat zo’n terras verdient. Want dat mag ook vermeld worden: een prima uitstraling dankzij de mooie aankleding, goede parasols, fijne verwarming en verlichting.

 

De Lind 53

www.detijdoisterwijk.nl

Reageer op dit artikel