artikel

Terras Top 100 2014 nr. 17: Captain Cook’s Roosendaal

Café

Een klein terras aan de voorkant: we maakten er vorig jaar al melding van. Dit jaar vinden we een stoepbord met een aantrekkelijke verwijzing: ‘Ons terras in de achtertuin, meer zon, minder wind’. Dat laten we ons geen twee keer zeggen. Die achtertuin blijkt een mooi en goed verzorgd terras te zijn.

Terras Top 100 2014 nr. 17: Captain Cook’s Roosendaal

Het is op het moment van bezoeken druk en gezellig. Een opvallend snelle medewerker begroet ons vriendelijk en we kunnen direct wat bestellen. Er wordt niet gevraagd of we iets willen eten en dat is jammer. Maar eenmaal wat besteld, komt het snel en wordt het netjes uitgeserveerd. Verder wordt ons tot tweemaal toe gevraagd of alles naar wens is. Het zijn dit soort details die doorslaggevend zijn, maar ook gewoon je bezoek prettig maken. Het afrekenen gebeurt eveneens snel en correct. Let dus even op die bijverkoop en nog een laatste tip van ons: het stoepbord aan de voorkant, maak dat twee maal zo groot. Dan ontdekken nog meer passanten dit terras.

 

Markt 17

www.cooks.nl