artikel

Terras Top 100 2014 nr. 19: Beachclub ’t Gorsje, Ouddorp

Café

Vriendelijke medewerkers met oog voor de zittende gasten en de nieuwkomers op het terras. Prima, een behandeling zoals je die mag verwachten van een bedrijf dat al drie jaar in de top-20 staat. Toch is er dit jaar een kleine duikeling en dat is jammer.

Terras Top 100 2014 nr. 19: Beachclub ’t Gorsje, Ouddorp

’t Gorsje was aan zo’n gestage opmars bezig. Vorig jaar viel het bedrijf uit Ouddorp nipt buiten de top-5, maar dit jaar moet er een kleine pas op de plaats worden gemaakt. Ons bezoek verloopt prima, precies zoals we gewend zijn bij ’t Gorsje, maar de bordjes ‘gereserveerd’, die om kwart over vier ’s middags op onze tafel worden gezet – zonder verdere mededeling, geven ons het gevoel dat we weg moeten. Navraag leert dat dit uiteraard helemaal niet het geval is. Het is een klein smetje op een tot dusver prima bezoek. Want dit blijft een topterras. Regelmatig wordt ons gevraagd of alles naar wens is en ook het afrekenen gebeurd vriendelijk en correct. Volgend jaar verwachten we niets minder dan een keiharde comeback!

 

Brouwersdam 2

www.tgorsje.nl

Reageer op dit artikel