artikel

Terras Top 100 2014 nr. 20: Nederzandt, Noordwijk

Café

Noordwijk levert vaak Terras Top 100-bedrijven, en Nederzandt staat er nu voor het tweede achtereenvolgende jaar in. Een fraaie stijging van dertig plekken. Een fijne ervaring om hier te mogen zitten. Of liggen, aangezien er ook hangmatten en loungebanken aanwezig zijn.

Terras Top 100 2014 nr. 20: Nederzandt, Noordwijk

Het terras is ruim en goed verzorgd. We worden aangenaam verrast door het attente personeel. Zodra we plaatsnemen horen we al: ‘Goedemiddag, wat kan ik voor u doen?’ Als we een cappuccino bestellen, doet de verkoopster goed aan bijverkoop (zoals het hoort!) en onze keus valt op de muffins. Onze bestelling wordt keurig herhaald nadat alles is ingetikt en binnen twee minuten brengt een tweede medewerker de bestelling. Voordat we alles goed en wel gedronken en gegeten hebben, klinkt er alweer een attent ‘Kan ik nog iets voor u betekenen?’ voorbij. Iets te attent wellicht. Alle medewerkers zien er netjes verzorgd uit. Zwarte blouse, lange mouwen, logo op voor- en achterkant. Top!

 

Langevelderslag 36-54

www.nederzandt.nl

Reageer op dit artikel