artikel

Terras Top 100 2014 nr. 22: Van Ruysdael, Heemskerk

Café

Al jaren een topper in caféland, dit grandcafé. Sterker nog, de afgelopen twee edities eindigde het bedrijf in de top-5 van de Café Top 100. Nu is Van Ruysdael ook aan een flinke opmars in de Terras Top 100 begonnen. Liefst 41 plaatsen omhoog.

Terras Top 100 2014 nr. 22: Van Ruysdael, Heemskerk

En dat is – uiteraard – niet zonder reden. Vorig jaar schreven we al dat dit bedrijf als het gaat om terrasbeleid een voorbeeldbedrijf is en ook in 2014 weten ze dat waar te maken. Het terras van Van Ruysdael is vrij groot en op het moment van ons bezoek is het behoorlijk druk. Een zaterdagmiddag en een winkelcentrum om de hoek, dat wil wel. Het lijkt op geen enkele manier van invloed te zijn op de medewerkers. Geduldig en gastvrij staan ze ons te woord. En ondanks dat er slechts drie medewerkers het hele terras bedienen, wordt onze bestelling binnen twee minuten gebracht. Dan heb je eigenlijk wel genoeg aan drie medewerkers. Hier in Heemskerk prefereren ze overduidelijk kwaliteit boven kwantiteit.

 

Ruysdaelstraat 1

www.grandcafevanruysdael.nl

Reageer op dit artikel