artikel

Terras Top 100 2014 nr. 23: Dintelmond, Heijningen

Café

Restaurant Dintelmond kwam vorig jaar de Terras Top 100 binnen op 69 en stijgt dit jaar fraai door naar plek 23. Toegegeven, we moesten even zoeken, maar uiteindelijk blijkt dat de moeite meer dan waard.

Terras Top 100 2014 nr. 23: Dintelmond, Heijningen

Hier in het westelijkste puntje van Noord-Brabant worden we aangenaam verrast door het verzorgde terras met fraaie ligging. Doordat we in een haven zitten, is het goed uitwaaien. Gelukkig zorgen de compartimenten met glazen wanden ervoor dat we niet worden weggeblazen. Vlak naast ons zit een nogal luidruchtige groep een verjaardag te vieren. We kunnen alles letterlijk verstaan. Niet ideaal, maar wel een goede test voor de werknemers. Die blijven hun taken prima uitvoeren, snel, kundig, vriendelijk en behulpzaam. Als we een drankje bestellen, wordt er niet aan bijverkoop gedaan. Een schoonheidsfoutje. Het wordt ruimschoots gecompenseerd door de kwaliteit van het geserveerde en de snelle, beleefde service. Op naar volgend jaar!


Marktweg Zuid 1-4

www.restaurantdintelmond.nl

Reageer op dit artikel