artikel

Terras Top 100 2014 nr. 26: Werelds aan de Kade, Oud-Beijerland

Café

Vorig jaar noteerden we kleine schoonheidsfoutjes. Blijkbaar is het rapport – dat hopen we dan maar – ter harte genomen. Want dit jaar noteren we een plus van liefst 48 plaatsen.

Terras Top 100 2014 nr. 26: Werelds aan de Kade, Oud-Beijerland

Ook bij dit bezoek is het terras weer bijzonder goed verzorgd. Planten, bomen en vuurkorven zorgen voor een sfeervol geheel. Het grootste pluspunt van vorig jaar was de bediening. Hun attente manier van werken maakt het verschil, vonden we toen. Dat is gelukkig nog steeds zo. Nog altijd vriendelijk en attent. Er is veel aandacht voor de gasten en voor het terras. Als de zon plaatsmaakt voor wolken en enkele druppels, komt er direct iemand naar buiten om het scherm boven het terras nog wat verder uit te rollen, zodat het terras beter droog blijft. Leuke notitie van het dienstdoende jurylid: ‘Ik vind het spijtig dat dit terras niet in mijn woonplaats is gevestigd, anders zou ik hier zeker vaker komen.’ Nou, Werelds aan de Kade, die kun je in de zak steken. Tot volgend jaar!

 

Oostkade 24

www.wereldseten.nl

Reageer op dit artikel