artikel

Terras Top 100 2014 nr. 28: Zoetelief, ‘s-Hertogenbosch

Café

Zo! Dat is een entree met hoofdletter ‘E’. Uit het niets komt Zoetelief binnen op plek 28. Daarmee is het bedrijf de hoogste nieuwe binnenkomer dit jaar. Zoetelief doet het nog net iets beter dan de hoogste nieuwe binnenkomer van vorig jaar. Toen kwam het Friese Galamadammen op 29 binnen.

Terras Top 100 2014 nr. 28: Zoetelief, ‘s-Hertogenbosch

Sowieso prettig dat de Brabantse hoofdstad na een jaartje afwezigheid weer vertegenwoordigd is in onze lijst. De zaak van de Roels (Roel Huesmann en Roel Immens) is gesitueerd in de fraaie Korte Putstraat in ’s-Hertogenbosch. Een horecastraatje bij uitstek. Voor de deur mooi gedekte tafels en tot om de hoek van het pand kun je loungen in banken. De serveersters zijn snel, kundig en vriendelijk. De tafels staan wat dicht op elkaar, waardoor het serveren wat moeilijk is aan de achterste twee stoelen, maar ‘moeilijk’ blijkt voor onze bediening niet ‘onmogelijk’. Prima! Dit is een ambassadeur van jewelste voor de Brabantse hoofdstad.

Korte Putstraat 10

www.zoetelief.nu

Reageer op dit artikel