artikel

Terras Top 100 2014 nr. 29: Binnen Breda, Breda

Café

Breda is goed vertegenwoordigd in de lijstjes. In de Café Top 100, maar ook in de Terras Top 100 gooien diverse zaken hoge ogen. Binnen Breda gooit in deze lijst de hoogste ogen. Een mooie stijging van 55 plaatsen zorgt voor een 29e plek.

Terras Top 100 2014 nr. 29: Binnen Breda, Breda

En wat maakt dit terras dan zo goed? Nou, we hebben het in deze lijst –terecht- vaker over de medewerkers. Zij zijn het toch, die een terrasbezoek kunnen maken of breken. Bij Binnen Breda is ons bezoek absoluut ‘gemaakt’. Er lopen tijdens ons bezoek drie medewerkers op het terras. Die van ons is ontzettend enthousiast en klantgericht. We worden echt meer dan hartelijk ontvangen. ‘Mazzel’, denken we. Maar als we de andere twee observeren, blijken die minstens zo enthousiast en bezield. Dat is  geen toeval meer. Hier is aandacht voor personeel en –dus- voor de gast. Complimenten ook voor de kaart. Het eten is goed verzorgd en net wat spannender dan een ‘normale’ kaart. Leuk!

Haven 21a

www.binnenbreda.nl

Reageer op dit artikel