artikel

Terras Top 100 2014 nr. 30: Bremerbergse Hoek, Biddinghuizen

Café

Dat is sympathiek. Op de eigen site van het Aquacentrum Bremerbergse Hoek, waarvan het gelijknamige restaurant deel uitmaakt, wordt verwezen naar de nabijgelegen mooie stadjes Elburg en Harderwijk. En de leuke terrasjes aldaar. Terwijl het uitzicht vanaf de beide eigen terrassen over het Veluwemeer ronduit prachtig is.

Terras Top 100 2014 nr. 30: Bremerbergse Hoek, Biddinghuizen

Gasten kunnen kiezen: het drijvende terras of dat op de vaste wal tegen de restaurantgevel. En dan is er ook nog keuze uit ‘gewone’ tafels en stoelen, maar ook staan er een paar loungesets klaar. Alles oogt verzorgd. Voldoende ruimte tussen de tafeltjes, de medewerkers netjes, verse bloemetjes én de drankenkaart op de tafels, geen zwerfafval op de grond. De bediening is attent en werkt vlot door. De zwangere dame in het gezelschap krijgt spontaan een extra kussen aangeboden. Haar verse muntthee smaakt prima. Dat doet ook het broodje zalm van haar partner. Dit is het beste terras van Flevoland.

Bremerbergdijk 35

www.bremerbergsehoek.nl

Reageer op dit artikel