artikel

Terras Top 100 2014 nr. 36: Netl Park, Kraggenburg

Café

Midden op een terrein van liefst 48 hectare dit strandpaviljoen. Strandpaviljoen? Ja inderdaad. Want hoewel Netl Park in de polder ligt, waant de gast zich hier op een Waddeneiland. Met water voor de deur, een zandstrand en een forse klimduin. Dit is een verrassende plek.

Terras Top 100 2014 nr. 36: Netl Park, Kraggenburg

Het hele park afficheert zich sinds kort als ‘de wildste tuin’. Hier is van alles te beleven. Onze mystery guest verbaast zich er in eerste instantie over dat hij entree moet betalen om op het terras te komen, maar begrijpt al snel dat de betaling voor het park zelf is. Van entree voor het terras is natuurlijk geen sprake. Op het terras, dat op palen deels boven het water staat, is het goed toeven. Vlotte bediening, een mooi uitzicht en prima producten in glas, kopje of op het bord. Het uitserveren gebeurt een tikje slordig. Zo wordt niet het juiste viltje gebruikt en het logo niet richting de gast gedraaid. De glimlach van de serveerster maakt echter veel goed.

 

Leemringweg 19

www.netl.nl