artikel

Terras Top 100 2014 nr. 41: De Strandzot, Zoutelande

Café

Een sensationele stijging voor De Strandzot. Stond het Zeeuwse strandpaviljoen vorig jaar nog op plaats 90 in de Terras Top 100, dit jaar vliegt het door de ranglijst naar plaats 41. En misschien zit er nog meer in, want het juryrapport liegt er niet om.

Terras Top 100 2014 nr. 41: De Strandzot, Zoutelande

‘Het terras is schitterend gelegen op het strand van Zoutelande. Met uitzicht op strand en zee. De service was prima. De medewerker had oog voor alle gasten, zowel de gasten die nieuw aankwamen alsmede voor gasten die al enige tijd op het terras zitten’, jubelt ons jurylid. Absoluut pluspunt bij De Strandzot is de vlotte en adequate handeling bij het opnemen van de bestellingen en het snel uitserveren van de bestelling. Duidelijk dus dat personeel hier het verschil maakt. Ons jurylid beveelt het terras dan ook aan anderen aan en keert nog zeker een keer terug. Fraaie woorden waar ze in Zoutelande trots op mogen zijn.

 

Westkapelseweg 50

www.strandzot.nl

Reageer op dit artikel