artikel

Terras Top 100 2014 nr. 44: Serre Restaurant, Amsterdam

Café

Bij Serre Restaurant Hotel Okura in Amsterdam zijn ze gek op onderscheidingen en ranglijsten. Het hotelbedrijf telt verschillende sterrestaurants (Ciel Bleu** en Yamazato*) en scoort nu ook met het terras van restaurant Serre.

Terras Top 100 2014 nr. 44: Serre Restaurant, Amsterdam

Het hotel aan het Amstelkanaal in Amsterdam-Zuid heeft een verzorgd terras met uitkijk op het water. De ruimte op het terras en rondom het terras is aangenaam en schoon. De sfeer op het terras wordt omschreven als zakelijk en formeel. Bij ons bezoek zijn de stoelen netjes aangeschoven, de tafelbladen schoon en lege tafels afgeruimd. Zoals het hoort. De begroeting is hartelijk en vlot en snel wordt de bestelling opgenomen. Onze terrasmedewerker heeft oog voor iedereen aan tafel, maar vergeet helaas aan bijverkoop te doen. De kwaliteit van de bestelling is goed te noemen en past in de lijn van de horecaconcepten in het internationale tophotel. Een terechte notering in de Terras Top 100!

 

Ferdinand Bolstraat 333

www.okura.nl

Reageer op dit artikel