artikel

Terras Top 100 2014 nr. 45: Brasserie De Poort, Leiden

Café

Brasserie De Poort is gevestigd in een van de laatste twee historische stadspoorten van Leiden. Al vele jaren weten jong en oud deze gezellige plek aan de Leidse Haven te vinden. De ligging van het terras is een pluspunt.

Terras Top 100 2014 nr. 45: Brasserie De Poort, Leiden

Net als de bediening. Want uit het juryrapport valt op te maken dat het met de kwaliteit van het terraspersoneel bij De Poort wel goed zit. Gedurende het gehele bezoek wordt ons jurylid vriendelijk en vlot geholpen. De medewerkers van De Poort hebben oog voor zowel de gast als de uitstraling van het terras. Een van de stoel gevallen jas wordt snel opgeraapt. Kijk, dit soort details maken het verschil tussen een goed terras en een heel goed terras. De Poort dendert dit jaar de Terras Top 100 binnen op plaats 45. Daarmee mag het zich in één klap het beste terras van Leiden noemen en behoort het tot de betere terrassen van Zuid-Holland. Proficiat!

 

Haven 100

www.poort.nl

Reageer op dit artikel