artikel

Terras Top 100 2014 nr. 46: ’t Graanhuys, Zevenhuizen

Café

Bij ’t Graanhuys zijn ze trots op een notering in de Terras Top 100, getuige een grote aankondiging op de website. En dat is terecht. ’t Graanhuys komt nieuw binnen op 46 en behoort daarmee direct tot de beste terrassen van de regio.

Terras Top 100 2014 nr. 46: ’t Graanhuys, Zevenhuizen

We denken trouwens dat dit bedrijf nog kan doorgroeien in onze terrasranglijst, getuige het niet geheel vlekkeloos verlopen bezoek van onze inspecteur. Deze wordt niet opgemerkt door het personeel als hij op het terras gaat zitten en de uitgeserveerde appeltaart is voorzien van slagroom terwijl dat niet is besteld. Op het gebied van service kan het dus nog iets beter. Daarmee maakt dit ruim opgezette terras kans om door te stoten naar de top van de Terras Top 100. Zeker nu naast het bestaande terras een Mediterraan gedeelte komt, ook wel de borreltuin genoemd. Ideaal voor het houden van borrels en walking dinners.

 

Tweemanspolder 6A

www.graanhuys.nl

Reageer op dit artikel