artikel

Terras Top 100 2014 nr. 47: Roels, ’s-Hertogenbosch

Café

In de Korte Putstraat in het centrum van 
’s-Hertogenbosch staan kleine terrassen aan beide zijden van de voor verkeer afgesloten weg. Het terras van Roels trekt onze aandacht. Het oogt gezellig en druk.

Terras Top 100 2014 nr. 47: Roels, ’s-Hertogenbosch

Onze rapporteur moet dan ook even wachten voor er een stoeltje vrijkomt. De medewerker merkt ons op en maakt meteen de vrijgekomen tafel schoon. De begroeting is hartelijk en gastvrij en de bestelling wordt snel opgenomen. Het bestelde glas wordt professioneel uitgeserveerd, begeleid door een vakkundig ‘Alsjeblieft’. Over de kwaliteit van de bestelling en het afrekenen hebben we geen klagen. Omdat we iets te zeuren moeten hebben: het valt ons op dat bij vertrek van terrasgasten de stoelen niet worden aangeschoven. Een kleinigheidje dat een glorieuze binnenkomst in de Terras Top 100 niet in de weg staat. De vlag kan uit in de Korte Putstraat met deze fraaie notering van Roels!

 

Korte Putstraat 6

www.roels.nu

Reageer op dit artikel