artikel

Terras Top 100 2014 nr. 48: Kasteel Montfoort, Montfoort

Café

Felicitaties gaan naar kasteelheer Geke Ekelschot. Kasteel Montfoort stijgt flink in de Terras Top 100, van plaats 60 naar 48. We krijgen een zeer fraai juryrapport op ons bureau.

Terras Top 100 2014 nr. 48: Kasteel Montfoort, Montfoort

Na het lezen van het rapport stappen we dan ook het liefst direct in de auto richting deze historische locatie in Midden-Nederland. Want wie wil zich nou niet voor even de burggraaf van Montfoort wanen?
Het terras ligt mooi op het kasteelplein met keuze om in de zon of in de schaduw te zitten. Medewerkers zijn gastvrij en vriendelijk. Bestellingen worden vlot geserveerd. Ook op het moment dat het restaurant vol zit, zoals tijdens ons bezoek. Kasteel Montfoort is een veelzijdig horecabedrijf met restaurant, feestzalen, vergaderfaciliteiten en een heuse trouwkapel. Het bedrijf ligt op nog geen vijf minuten rijden vanaf de A12 en de A2 en is binnen een kwartier te bereiken vanaf Utrecht.


Kasteelplein 1

www.kasteel-montfoort.nl

Reageer op dit artikel