artikel

Terras Top 100 2014 nr. 49: Oranjeplaat, Arnemuiden

Café

Ai, restaurant Oranjeplaat moet 36 plaatsen terug in de Terras Top 100 en dat doet best een beetje pijn in Arnemuiden en omgeving. Oscar en Ilse Geleijnse doen het niet slecht, maar de concurrentie in de prestigieuze ranglijst is moordend.

Terras Top 100 2014 nr. 49: Oranjeplaat, Arnemuiden

Het mooie terras van Oranjeplaats ligt aan de jachthaven met zicht op het Veerse Meer. Het terras oogt netjes, verzorgd en schoon bij ons bezoek. De service is vlot en vriendelijk en de medewerker is voldoende gastvrij. Op het terras hangen drie gele bordjes van de Misset Terras Top 100 van 2011, 2012 en 2013. Restaurant Oranjeplaats is dan ook een vaste Top 100-klant en daar mogen ze trots op zijn. De bijverkoop kan beter en ook het vragen om een nieuwe bestelling bij een leeg glas laat net iets te lang op zich wachten. Met iets alerter personeel ligt een stijging komend jaar in het verschiet. Dit jaar moet Oranjeplaat het doen met plaats 49 en daarmee behoort het nog steeds tot de betere terrassen van Zeeland.

Muidenweg 1a
www.restaurantoranjeplaat.nl

Reageer op dit artikel