artikel

Terras Top 100 2014 nr. 50: De Koningshoeve, Klaaswaal

Café

Dit jaar maar liefst 47 plaatsen winst voor 
De Koningshoeve. De handen gaan op elkaar voor dit restaurant in de Hoeksche Waard. De rit naar het terras toe is al een feest. Slingerend door het platteland langs weilanden is de eindbestemming een ruim en verzorgd zonnig terras.

Terras Top 100 2014 nr. 50: De Koningshoeve, Klaaswaal

Je kunt er plaatsnemen in heerlijke stoelen met overwegend kussentjes of op een van de loungebanken. Gashaarden bij de loungebanken zorgden voor een optimale terrasbeleving in de avond. Het personeel is vriendelijk en vlot – al wordt bij ons bezoek het aanbieden van de menukaart vergeten. De kwaliteit van de bestelling is optimaal en is een van de redenen waarom De Koningshoeve dit jaar zo snel gaat in de Terras Top 100. Ook het afrekenen en afruimen gaat foutloos. We ontdekken dan ook maar weinig foutjes bij dit fraaie horecabedrijf. Klaaswaal mag trots zijn op dit landelijke topterras, gelegen op een steenworp afstand van Rotterdam.

Botweg 1b
www.dekoningshoeve.nl

Reageer op dit artikel