artikel

Terras Top 100 2014 nr. 55: Herberg Sint Petrus, Hilvarenbeek

Café

Heerlijk knus en gezellig terras aan de voet van de kerk in Hilvarenbeek, aan het Vrijthof. Het is een van de drie horecabedrijven van de familie Huijbregts. ‘Drie zaken met een eigen formule en uitstraling, maar ze worden met hetzelfde enthousiasme en dezelfde gastvrijheid geleid.

Terras Top 100 2014 nr. 55: Herberg Sint Petrus, Hilvarenbeek

En dat klopt. De bediening is zeer gastvrij, ook als we op een drukke dag op de laatste vrije stoeltjes gaan zitten en de medewerkers hun uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken. Al onze bestellingen worden correct opgenomen, evenzo correct uitgeserveerd en ook de kwaliteit is helemaal in orde. Dranken koud, snacks warm. Als gasten vertrekken, worden de vrijgekomen tafels weer snel afgeruimd en schoongemaakt voor de volgende. Een persoonlijk praatje en dito groet bij ons afscheid zou onze terrasbeleving nog net iets unieker maken in Hilvarenbeek. Wordt het een volgende keer laat, dan blijven we slapen in een van de gastenkamers.

 

Gelderstraat 1

www.sintpetrus.nl