artikel

Terras Top 100 2014 nr. 6: Jachthavens Galamadammen, Koudum

Café

De hoogste nieuwe binnenkomer van de vorige editie bewijst geen eendagsvlieg te zijn. Want ook dit jaar zijn we enthousiast over het terras aan de Friese wateren.

Terras Top 100 2014 nr. 6: Jachthavens Galamadammen, Koudum

Door de ligging aan het water wil het hier nog wel eens waaien, maar alle tafels zijn keurig gedekt en de kaartjes staan stevig verankerd in een robuust stuk steen. Het personeel completeert de uitstraling van het gehele terras: stuk voor stuk keurig verzorgd en gekleed. Complimenten! Iedere medewerker heeft constant een glimlach en blijkt oprecht vriendelijk, zonder dat het ‘gemaakt’ overkomt. We merken dat er geïnteresseerde gesprekjes worden gevoerd met gasten. Wat een toppers hebben ze hier tussen de tafels lopen. Valt er dan nog wat aan te merken hier bij Galamadammen? Niet echt. Het biertje is goed getapt en koud en het broodje roombrie kunnen wij iedereen aanraden. We sluiten dan ook graag af met een quote uit het juryrapport: ‘Al met al een fantastische ervaring.’ Dit is het beste terras van Friesland.

Galamadammen 14

www.galadammen.nl

Reageer op dit artikel