artikel

Terras Top 100 2014 nr. 65: Klein Zwitserland, Driebergen

Café

In een bosrijke omgeving is dit restaurant met 120 zitplaatsen te vinden. In de regio is Klein Zwitserland een echte trekpleister voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers, gelegen aan een doorgaande weg.

Terras Top 100 2014 nr. 65: Klein Zwitserland, Driebergen

Gasten kunnen hier terecht voor pannenkoeken, maar ook voor feesten en voor lunches en natuurlijk koffie met gebak. Ons jurylid bestelt een cappuccino met appelgebak. Dat wordt een hele traktatie: niet alleen deze twee producten, maar ook een koekje, een likeurtje en een flinke dot slagroom. Daarbij is het stuk appeltaart ook nog eens een royale punt. Het valt op dat het personeel, ondanks de drukte, efficiënt werkt en de gasten vriendelijk behandelt. Punten erbij dus voor de gastvrijheid en de service. Ook voor de uitstraling van het terras van Klein Zwitserland: ‘gezellige drukte’ door de samenkomst van gasten met de fiets, auto of benenwagen. We zeggen daarom: van harte welkom Klein Zwitserland in deze Terras Top 100.

Traaij 295
www.kleinzwitserlanddriebergen.nl