artikel

Terras Top 100 2014 nr. 69: Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Amsterdam

Café

We verwelkomen een landelijk bekend horecabedrijf met veel historie in deze lijst. Naast eten en drinken op sterniveau beschikt Sofitel Legend The Grand over een binnenterras. Je kunt op twee manieren in de tuin van het hotel terecht komen: via de voor- en via de parkeerzijde.

Terras Top 100 2014 nr. 69: Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Amsterdam

Het is goed toeven op dit hotelterras. Een rustige plek te midden van het drukke stadsgedruis aan de Oudezijdsvoorburgwal. We zien veel medewerkers, heel veel medewerkers. Maar ze hebben dan ook allemaal oog en oor voor hun terrasbezoekers. Ze spreken gasten in het Engels aan, omdat de meeste van hen van buitenlandse komaf zijn. Ondanks dat er veel gasten in het restaurant aan het eten zijn en tegelijkertijd op het terras verblijven, is er voldoende personeel aanwezig om service en gastvrijheid te verlenen. Ze zien er stuk voor stuk onberispelijk uit, staan ons correct, attent en vriendelijk te woord en zorgen voor een snelle service. Een meer dan welkome aanvulling voor deze lijst.

Oudezijdsvoorburgwal 197
www.sofitel-legend-thegrand.com

Reageer op dit artikel