artikel

Terras Top 100 2014 nr. 7: ’t Wapen van Kennemerland, Haarlem

Café

Met een fraaie sprong van twaalf plaatsen schiet ’t Wapen van Kennemerland de top-10 in. Met een bosrijk natuurgebied in de nabijheid is dit geen stadsterras, maar het blijft Haarlem.

Terras Top 100 2014 nr. 7: ’t Wapen van Kennemerland, Haarlem

En neemt u maar eens een kijkje in de lijst: Haarlem is een terrasstad! Maar neem vooral ook eens een kijkje bij 
’t Wapen van Kennemerland. Niet voor niets staat het restaurant al vier jaar achtereen bij de beste honderd terrassen van Nederland. Als we plaatsnemen, hebben we een prachtig, wijds uitzicht over een overdaad aan groen, Nederland op z’n best. Als we vervolgens de menukaart openslaan worden we nog gelukkiger: verse, natuurlijke en seizoensgebonden producten. Vis, vlees en vegetarisch. En waar we altijd graag een plusje voor noteren: een uitgebreid kindermenu. Naast kroket met frites ook kindersalade en zelfs een driegangenkindermenu. Dit alles wordt aan tafel gebracht door terrasmedewerkers die we als attent, snel, kundig en beleefd ervaren. Plek 7 lijkt geen eindstation!

Ramplaan 125

www.wapenvankennemerland.nl