artikel

Terras Top 100 2014 nr. 72: Strandzuid, Amsterdam

Café

Dit zeer fraaie terras met stadstrand, ingeklemd tussen het Beatrixpark en de RAI, beschikt over een heus zandstrand en een eigen aanlegsteiger. Het water staat in open verbinding met het Amstelkanaal en op mooie dagen is het dan ook een komen een gaan van sloepen.

Terras Top 100 2014 nr. 72: Strandzuid, Amsterdam

Naast een ruim terras, waar het op vrijdagmiddag zoeken is naar een plekje tussen alle ‘Zuidassers’ van het nabijgelegen kantorencomplex, heeft Strandzuid een beachvolleybalveld en flink wat ligstoelen. Samen met de muziekkeuze en vele evenementen wordt daarmee een echte strandsfeer neergezet. Het personeel heeft oog voor de gasten, is vriendelijk en gaat ontspannen te werk. Klein aandachtspunt voor keuken en bediening: de geserveerde frites zijn lauw. Ook wordt bij het afrekenen niet gevraagd of alles naar wens is, waardoor geen gelegenheid is dit te melden. Maar de gebrachte dranken en de snelheid van de bediening zijn dik in orde, wat een mooie entree in deze ranglijst rechtvaardigt.

Europaplein 22

www.strand-zuid.nl

Reageer op dit artikel