artikel

Terras Top 100 2014 nr. 74: Pancakes & Pasta’s, Vlissingen

Café

Koud een week is Pancakes & Pasta’s open als de jury op de opvallende blauwe kussens van dit terras in het oude centrum van Vlissingen plaatsneemt. Die kleur, de kraakverse uitstraling van het terras en de vriendelijke bediening vormen een geheel dat uitnodigt plaats te nemen.

Terras Top 100 2014 nr. 74: Pancakes & Pasta’s, Vlissingen

En daar hebben we geen spijt van. Alles oogt picobello verzorgd en binnen twintig seconden staat een medewerker aan tafel om ons welkom te heten en de bestelling op te nemen. De bediening is vriendelijk en maakt ontspannen een praatje. Pancakes & Pasta’s is de tweede zaak van Pedro en Arlette Ventevogel, die verderop in Vlissingen ook restaurant Waterfront hebben. Het concept aan het Bellamypark leunt op twee menukaarten, die zich met de bedrijfsnaam in het achterhoofd laten raden. Het terras overtreft de verwachting van de jury, die iedereen aan kan raden hier eens heen te gaan. Een nog mooiere plek volgend jaar ligt dus in het verschiet.

 

Bellamypark 16

www.pancakespastas.nl

Reageer op dit artikel