artikel

Terras Top 100 2014 nr. 75: ’t Hemeltje, Bloemendaal

Café

Een veelzijdig bedrijf, dit mooie bruine café-restaurant in Bloemendaal. De zaak van Jos en Anton Tielen staat op plek 26 in de Misset Café Top 100 en bij de aanraders van de Misset Koffie Top 100. En ook hun terras is dik in orde, waarmee ook in deze lijst een notering op zijn plek is.

Terras Top 100 2014 nr. 75: ’t Hemeltje, Bloemendaal

Het oogt verzorgd en de medewerkers zijn vlot en vriendelijk. De service is van prima niveau, net als de kwaliteit van het eten. De bediening zou nog wat actiever aan bijverkoop mogen doen. 
’t Hemeltje valt positief op door de vele acties en evenementen en ook op social media zijn de uitbaters actief. De historie van het bedrijf gaat ver terug: op deze plek worden al bijna vierhonderd jaar gasten ontvangen, sinds begin 17e eeuw had het constant een cafébestemming. Tot 125 jaar geleden lag het café aan een haventje, aan het einde van de Vaart van Bloemendaal. Tegenwoordig afficheert ’t Hemeltje zich als ‘bruin café met eten’. Daar voegen we graag ‘en terras’ aan toe.

 

Bloemendaalseweg 102

www.hemeltje.nl

Reageer op dit artikel