artikel

Terras Top 100 2014 nr. 76: De Parel, Leimuiderbrug

Café

Wat een prettig attent personeel in buurtschap Leimuiderbrug. De drie aanwezige medewerkers zijn in gesprek met gasten als de jury arriveert, maar er is direct oogcontact en een welkomstwoord.

Terras Top 100 2014 nr. 76: De Parel, Leimuiderbrug

Ook breekt één van hen het gesprek af om de nieuwe gasten binnen een minuut na aankomst te helpen. De bestelling staat vlot op tafel. Het terras van De Parel ligt prachtig aan het water van de Westeinderplassen, waar een stroom aan pleziervaart langstrekt. De Parel heeft dan ook een eigen steiger. Het jurylid is op pad met een klein kind, waaraan de bediening veel aandacht besteedt. Direct bij aankomst worden een kinderstoel en speciale kinderkaart gebracht en later ook kleurpotloden en papier. Vorig jaar mei kreeg De Parel nog te maken met een forse brand, waarbij gelukkig niemand gewond raakte. Het jurylid geeft aan hier zeker nog eens terug te komen, alleen was het fijn geweest als de bediening bij afscheid ook had uitgesproken de gasten nog eens terug te willen zien.

 

Leimuiderdijk 364

www.grandcafedeparel.nl

Reageer op dit artikel