artikel

Terras Top 100 2014 nr. 8: Alt Arce, Arcen

Café

Vorig jaar nog uit het niets binnen op 68 en nu liefst zestig (!) plaatsen omhoog. Na Restaurant Havenrijk is dit de snelste stijger in 2014. En dat hebben ze verdiend daar in Noord-Limburg.

Terras Top 100 2014 nr. 8: Alt Arce, Arcen

Wat ons bij aankomst opvalt: veel personeel op het terras. Maar goed, beter te veel dan te weinig. We gaan er vanuit dat de ondernemer weet wat hij doet immers. Leuk ook dat er via flyers en posters veel aandacht wordt geschonken aan deelname aan de Terras Top 100. Bij Alt Arce kennen ze hun prioriteiten! Fijn dat we vrijwel direct worden opgemerkt en welkom worden geheten. Als we gaan zitten, nemen we eerst even de tijd om de prachtige omgeving in ons op te nemen. Als we over voortkabbelende Maas kijken, zien we weilanden en bossen. Het valt ons op dat de medewerkers daadwerkelijk iedereen begroeten die het terras oploopt. Pluspuntje! En hier mogen ze trots op zijn: Alt Arce is dit jaar het beste terras van Limburg!

 

Raadhuisplein 16

www.altarce.nl

Reageer op dit artikel