artikel

Terras Top 100 2014 nr. 81: Molly Malone, Enschede

Café

Oei, een pijnlijke tik voor Molly Malone in Enschede, van plek 10 tuimelt deze zaak naar 81. Hoe dat kan? Het zit ’m vooral in details, want in de basis is dit een prima, mooi gelegen terras. Alleen is het personeel net niet scherp genoeg.

Terras Top 100 2014 nr. 81: Molly Malone, Enschede

Er wordt geen moeite gedaan tot bijverkoop en als de glazen leeg zijn, duurt het lang voor iemand komt voor een nieuwe bestelling. Bij aankomst staat overigens wel binnen een minuut iemand aan tafel en de medewerkers zijn vriendelijk en spontaan. Stoelen zijn netjes aangeschoven en de tafels zijn schoon, maar in de houder ontbreekt de snackkaart. Die moet de bediening desgevraagd van een andere tafel pakken. Wie ‘Molly Malone Irish Pub’ intikt op Google, ziet tientallen bedrijven over de hele wereld met deze naam. Van Singapore tot München en van Los Angeles tot Enschede laten pubeigenaren zich inspireren door het liedje over Dublin, dat al door tientallen (Ierse) artiesten als U2, Sinéad O’Connor en The Dubliners is vertolkt.

Oude Markt 11

www.molly-malone.nl

Reageer op dit artikel