artikel

Terras Top 100 2014 nr. 86: Fuiks eten & drinken, Capelle aan den IJssel

Café

Welkom terug in deze lijst! Fuiks eten & drinken maakte eerder deel uit van deze 
Top 100 en is dus feitelijk een re-entry. In 2011 eindigde het op plek 51, dat jaar won het ook de AD Terrassentrofee Rotterdam Rijnmond. Zo hoog eindigt het in 2014 niet, maar terugkeren op plek 86 is verdienstelijk.

Terras Top 100 2014 nr. 86: Fuiks eten & drinken, Capelle aan den IJssel

Ons jurylid is enthousiast over dit terras aan het water dat er keurig netjes uitziet en op een logische manier is ingericht: ‘Banken met tafeltjes aan de rand.’ Tijdens het bezoek zijn twee medewerkers actief. ‘De medewerker die de bestellingen opnam, kwam enthousiast en vriendelijk over. Hij nam de tijd voor de gasten en maakte ook nog af en toe een grapje.’ Voor verbetering vatbaar is de ervaring met de medewerker die de bestellingen uitserveert. ‘De glazen werden niet voor mij en mijn gast neergezet, maar op de hoek van de tafel. Voor de rest was het een heerlijk terras om op te zitten en wat te eten en te drinken.’

 

Vuykpark 1

www.fuiks.nl

Reageer op dit artikel