artikel

Terras Top 100 2014 nr. 89: ss Rotterdam, Rotterdam

Café

De rust lijkt weergekeerd op het voormalige stoomschip van de Holland-Amerika Lijn. Harry Westers van WestCord Hotels zwaait er sinds vorig jaar de scepter en daarmee lijkt een eind gekomen aan een roerige periode.

Terras Top 100 2014 nr. 89: ss Rotterdam, Rotterdam

De hotelier ontving in mei de Personality Award van Misset Horeca, het terras is nieuwkomer in deze lijst. ‘Alles aan dit terras gaf het gevoel dat je een minicruise aan het maken bent’, zo is te lezen in het juryrapport. ‘De medewerkers in bedrijfskleding, die een gelijkenis vertonen met de uniformen die personeelsleden van een cruiseschip dragen. Het personeel was in grote getalen aanwezig en zeer gastvriendelijk door de begroeting, de glimlach en de wijze waarop het met gasten omgaat: correct, maar toch informeel.’ Als enige minpuntje noemt ons jurylid dat het bestelde appelgebak pas wordt geserveerd als de thee op is. ‘Maar de medewerker merkte dit gelijk op bij het uitserveren en bood daarvoor excuses aan.’

 

3e Katendrechtsehoofd 25

www.ssrotterdam.nl

Reageer op dit artikel