artikel

Terras Top 100 2014 nr. 91: De Agnietenberg, Zwolle

Café

Een terras met aantrekkingskracht’, zo schrijft het jurylid over deze nieuwkomer in onze lijst. Enerzijds vanwege de felgele parasols, anderzijds vanwege de bosrijke omgeving en de ligging in de omgeving van een recreatieplas en een camping.

Terras Top 100 2014 nr. 91: De Agnietenberg, Zwolle
De Agnietenberg in Zwolle

‘Hoewel het ook gelegen is dicht bij een woonwijk, was daarvan niets te merken en had de natuur de overhand.’ Onze mystery visitor vervolgt: ‘Erg opvallend was de gastgerichte service. Ik had mijn hond bij mij en direct en zonder dat ik er naar vroeg, kwam de medewerker met een bak koel water. Hetgeen in dank werd aanvaard.’ Nog een mooi compliment voor het personeel: ‘Ondanks dat er binnen een groot bruiloftsdiner aan de gang was, bleven de service en de bediening perfect. Na het verlaten van het terras, werden de bewuste tafels direct opgeruimd en de stoelen weer aangeschoven.’ Als laatste een tip: als de omgeving rond de tafel ook wordt meegenomen in de schoonmaak, zien we de Agnietenberg volgend jaar vast hoger terug.

Haersterveerweg 23

www.agnietenberg.nl

Reageer op dit artikel