artikel

Terras Top 100 2014 nr. 92: Berghotel Amersfoort, Amersfoort

Café

Fijn dat een stad als Amersfoort ook vertegenwoordigd is in de lijst. Want die misten we vorig jaar toch wel, evenals zowat de hele provincie Utrecht. Maar het terras van het Berghotel lijkt een blijvertje.

Terras Top 100 2014 nr. 92: Berghotel Amersfoort, Amersfoort
Het terras van het Berhotel Amersfoort eindigde in de laatste editie van de Terras Top 100 op een verdienstelijke 92e plek.

De bediening is tijdens ons bezoek attent en vriendelijk. Het terras ligt heerlijk in de zon en er heerst een ontspannen sfeer, ondanks het verkeer naast de deur. We bestellen kaas en krijgen een ruime portie, met augurk. De cola wordt correct, uit een flesje, en snel geserveerd. Het viltje, het op de juiste wijze naar de gast toegedraaide etiketje en de vriendelijk glimlach maken het uitserveren helemaal af. Het terras is schoon. Dat is mede te danken aan de ijverige, nette en beleefde medewerkers, zien we. Stoelen netjes aangeschoven, tafels schoon, weinig tot geen zwerfvuil en prima meubilair. Hadden we al gezegd dat dit een blijvertje is?

Utrechtseweg 225

www.berghotel-amersfoort.nl

Reageer op dit artikel