artikel

Terras Top 100 2014 nr. 96: Hudson, Rotterdam

Café

Afgelopen november geopend en dit jaar voor het eerst een terras voor de deur. En wat voor één. De Rotterdamse van de vijf Hudson-vestigingen opende in de buurt waar het bruist van de nieuwe horeca-initiatieven: het Witte de With Kwartier.

Terras Top 100 2014 nr. 96: Hudson, Rotterdam

Een bijzonder bedrijf. Zowel voor het interieur als voor het terrasdesign tekende kunstenaar Tinus Teder. Dus prijken hier beroemdheden die de naam Hudson delen, zoals actrice Kate Hudson en actrice/zangeres Jennifer Hudson. De Amerikaanse touch komt ook terug op de terrastafels, in de vorm van cactussen en de Amerikaanse vlag. Blikvanger is de reusachtige roodwitte spuitbus waarop de tekst ‘makes you fall in love’ staat. Afzender: Tinus Teder. Hudson onderscheidt zich ook op andere gebieden. Er staan verschillende soorten meubilair, waaronder loungebanken, en op de kaart hapjes van de vegetarische slager. ‘Zeer verzorgd, en een levendige, gezellige sfeer’, concludeert het juryrapport. Voor een eerste terrasjaar oogt de bediening opvallend ervaren.

Schiedamsevest 28

www.restauranthudson.nl

Reageer op dit artikel